Tlf. 7026 0100

marianne-mortensen-michael-vesterskov-cover-bifald

Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Træd ind i en verden af musikalsk mangfoldighed, når duoen Marianne Mortensen og Michael Vesterskov forener deres unikke musikalske rødder i en sjælden enhed. På denne uforudsigelige musikalske rejse smelter Marianne Mortensens viser og Michaels rockelementer sammen og skaber et helt nyt klangbillede, der udforsker grænserne mellem genrer. Deres stemmer mødes i en magisk harmoni og bidrager til en koncertoplevelse, der er både særlig og gribende.

Unik Sammensmeltning af Viser og Rock:

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov repræsenterer forskellige musikalske verdener med rødder i henholdsvis viser og rock. Dog, når de forenes som duoen, skaber de en unik sammensmeltning af genrer. Inspireret af kunstnere som Bjørn Eidsvåg og Lisa Ekdahl, formår de at udfordre konventionerne og skabe et nyt musikalsk landskab. Du vil opleve, hvordan deres forskelligheder mødes i et symbiotisk forhold og bidrager til en berigende oplevelse.

Baggrund:

Begge kunstnere, Marianne Mortensen og Michael Vesterskov, har markeret sig som kunstneriske pionerer i deres respektive karrierer. Marianne, med over 40 år som skuespiller, har ikke kunnet undgå at efterlade sit præg på scener, film og tv. Hendes alsidige sangstemme har ligeledes været i centrum af flere musicals og musikteaterforestillinger. Michael Vesterskov har igennem sin lange karriere, siden tiden med bandet Westwood, udgivet hele 20 albums og bevist sit musikalske niveau i samarbejde med prominente navne som den svenske producer Bebe Risenfors.

Marianne Mortensen er aktuel som abbedissen i ‘Sister Act’ på Det Ny Teater og har i 2022 sprunget ud som forfatter med bogen ‘Meningsfyldte middage’. Sammen med sin datter Frederikke Z Vesterskov udforsker de mad, kunst og samtaler fra hjertet. Michael Vesterskov har senest udgivet albummet ‘Love songs’ i maj 2022 og har markeret sig som både forfatter og kunstnerisk leder af Den Musiske Scene i over 10 år, sammen med Marianne.

Repertoire:

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov skaber en unik atmosfære i kirkerummet, hvor deres stemmer forenes og fylder lokalet med en unik og gripende lyd. Oplev en kirkekoncert, hvor du bliver taget med på en rejse gennem deres musikalske univers, der er præget af dybde, følelse og kunstnerisk udfoldelse.

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse, når duoen Marianne Mortensen og Michael Vesterskov folder deres musikalske vinger ud og skaber magi i kirkerummet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marianne Mortensen & Michael Vesterskov er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
marianne-mortensen-michael-vesterskov-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere