Tlf. 7026 0100

malene-mortensen-cover-bifald

Malene Mortensen

Malene Mortensen er uden tvivl en juvel i den danske jazzverden. Med en karriere, der spænder over mere end et årti, har hun etableret sig som en af de mest prominente jazzsangere i Danmark og internationalt. Hendes ekstraordinære CV taler sit klare sprog med turneer i næsten alle verdenshjørner og en omfattende diskografi under eget navn siden 2003.

Fra hendes tidlige begyndelse i en alder af 21 år, da hun udgav sit første album, har Malene arbejdet med nogle af jazzens største navne. Samarbejder med legender som Niels-Henning Ørsted Pedersen og Alex Riel, samt internationale stjerner som Chris Potter, Mike Stern, og Avishai Cohen, understreger hendes musikalske dygtighed og den respekt, hun nyder i jazzmiljøet. Disse erfaringer har bidraget til at forme og nuancere hendes musikalske udtryk, fra hendes stemmes mange farver til de udfordrende fraseringer og den konstant udviklende klangfarve.

Malene Mortensens karriere er en rejse fra at være et ungt og lovende talent til nu at være en erfaren kunstner med et internationalt format. Den ungdommelige weltschmerz, der måske prægede hendes tidlige værker, har med tiden udviklet sig til en mere moden og inkluderende udtryksform, hvor også det positive i livet får plads. Det er en balancegang, som ikke altid er let, men som Malene mestrer med en sjælden elegance og indsigt.

Hendes liveoptrædener er lige så imponerende som hendes studiearbejde. Malene har optrådt på nogle af de mest prestigefyldte jazzscener verden over, herunder i Europa, Mellemøsten, USA, Australien, og Asien. Uanset om det er med hendes egen trio, store big bands eller som featured solist, formår Malene at fange og begejstre sit publikum.

Malene Mortensen er mere end bare en sanger; hun er en musiker, der kontinuerligt udforsker og udtrykker jazzens essens gennem sin unikke stemme og musikalske vision. Hendes bidrag til musikken er ikke kun værdsat af det danske publikum, men anerkendt og fejret på verdensplan.

Se også: Mine Gyldne Danske Viser

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
malene-mortensen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere