Tlf. 7026 0100

malene-mortensen-morten-vestergaard-cover-bifald

Malene Mortensen og Morten Vestergaard

I 2024 lægger Malene Mortensen vægt på de smukke danske sange, idét hun tager på turné med hendes Kai Normann Andersen album “At elske er at leve”. Nok sange fra en svunden tid, men også tidløse sange der har gjort og fortsat gør et uudsletteligt indtryk på mange af os. Med sig har hun sin nye Trio som består af: Morten  estergaard (Piano, kapelmester) Thomas Ovesen (kontrabas) Søren Frost (Trommer).

Et eksklusivt smukt liveprojekt fra en dansk internationalt kendt jazz- sangerinde.

At Malene Mortensen og Morten Vestergaard (pianist i bl.a. “Hit med sangen”) nu er gået sammen, er det helt rigtige, han er den bedste og mest erfarne pianist vi har i Danmark inden for netop dette repertoire. En musiker der i sjælden grad kan understøtte Malenes fraseringer, en hengiven, alsidig og virtuos akkompagnatør, der selv er forankret i traditionen og samtidig er i stand til at gøre musikken så tidløs og spændstig, som kun en fremragende jazzmusiker kan.

“I mit professionelle virke som jazz sanger har jeg de sidste 20 år mest fokuseret på egen sangskrivning, co-writing med andre jazzmusikere og fortolkninger af jazzstandarder, som jeg har arrangeret med ofte meget krydrede akkorder” siger Malene Mortensen, “så her de sidste par år, har mit liv taget en ny drejning, jeg har fået en dejlig søn, og er også blevet mindet om min egen barndom, hvor min mors ven, Frode Veddinge, helt fra jeg var spæd, spillede på sin guitar og af karsken bælg sang alle disse vidunderlige danske sange. Jeg har fået denne musik ind med modermælken. Særligt husker jeg Musens sang, som han så tit sang for mig.”

Faktisk har Malene Mortensen ikke indspillet musik på dansk, siden hun som barn sang i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums børne og ungdomskor, og så selvfølgelig den lille afstikker til melodi grand prixet i 2002. De seneste seks år har hun imidlertid taget det danske på programmet og turneret, som duo, kvartet, eller alene med sin guitar

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen og Morten Vestergaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
malene-mortensen-morten-vestergaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere