Tlf. 7026 0100

LIGHT UP!-cover-bifald

Light Up!

Tag med på en unik musikalsk rejse med Light Up! Deres dynamiske duo, bestående af organist Torben Krebs og sangerinde Anitta Svärd, skaber en fortryllende atmosfære i kirkerummet. Torben Krebs’ virtuose organistfærdigheder og Anitta Svärds stemme der spænder fra de smukke lyse toner til de dybeste growl, forenes i en uforglemmelig optræden, der vil berøre hjertet hos ethvert publikum.

Repertoire

Oplev deres berømte rockkoncerter, hvor de ikke kun præsenterer de største hits, men også udforsker mørkere temaer som passer til Kirekegaard’s teologi med deres rockkoncert “Frygter du mørket?”. Deres repertoire omfatter også 80’er koncerter, men de favner stort set alle genrer, så tøv ikke med at dele dine ønsker med duoen.

**Bemærk** Udover deres talentfulde kunstnere tilbyder de også professionelt lyd- og lysudstyr. Deres team af professionelle lysfolk forvandler kirkerummet til en kunstnerisk oplevelse, hvor lyset danser med musikken og fremhæver kirkens kunst og historie på en ny og fortryllende måde.

Tag med på en rejse gennem lyd og lys, og lad dig fortrylle af denne unikke kunstneriske udfoldelse med Light Up!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Light Up! er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
LIGHT UP!-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere