lars-hannibal-cover-bifald

Lars Hannibal

Musikalsk Rejse og Inspirerende Fortællinger

Træd ind i en verden af musik og inspiration med Lars Hannibal i koncertforedraget “I Musikkens Tjeneste – En Anderledes Musiker karriere“. Lars Hannibal, en erfaren musiker og underviser, deler sin indsigt i musikkens univers og dens betydning for os alle.

Gennem årtier med undervisning, koncerter og eget pladeselskab har Lars Hannibal oparbejdet en dyb forståelse for, hvordan musik berører os og former vores liv. Han vil udforske, hvordan vi som samfund forbruger musik, og hvordan streamingtjenester har ændret vores lyttevaner markant.

Hannibal vil også diskutere vigtigheden af at møde inspirerende ildsjæle i barndommen og ungdommen, og hvordan kulturen spiller en rolle i vores skoler og institutioner.

Med mere end 50 års erfaring i musikkens verden vil Lars Hannibal dele sin spændende rejse gennem forskellige musikalske samarbejder. Fra hans tidlige dage i 60’erne og 70’ernes populærmusikscene i Århus til hans langvarige partnerskaber med prominente musikere som Kim Sjøgren, Ghita Nørby og mange flere.

Hannibal vil også præsentere sit Dialogue – East meets West projekt, hvor han udforsker kinesisk musik og kulturelle udvekslinger, samt hans arbejde som kurator for det danske kulturbidrag på EXPO i Shanghai i 2010.

Undervejs vil publikum blive forkælet med Lars Hannibals musikalske talent gennem klassiske guitarstykker, danske sange og egne kompositioner. Der vil også være rig mulighed for dialog og interaktion med publikum.

Kast dig ud i denne spændende musikalske rejse og lad dig inspirere af Lars Hannibals fortællinger og musikalske mesterværker.

Ghita Nørby og Lars Hannibal

Ghita Nørby og Lars Hannibal har samarbejdet siden 1998, og har rejst landet rundt med et program de kalder ”I Ord og Toner”. Indholdet er en blanding af ”fastlagthed” og uforudsigelighed.

Ghita Nørby læser nogle af sine favoriteventyr af H. C. Andersen, fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves forrygende oversættelse, og fortolker Danske Sange. Undervejs spiller Lars Hannibal nogle af de kendte og elskede guitar temaer.

ghita-nørby-lars-hannibal-5-bifald

Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de emner der optager dem,- hvordan har kulturen det i Danmark i dag,- hvordan er det at blive ældre, digitaliseringen set fra ældres perspektiver, hvordan forholder du dig til modgang i livet, herunder sygdom, hvordan kan du som ældre holde dig i gang og forstå verden af i dag etc. Der vil selvfølgelig også blive tid til en snak om Ghita enestående karriere på film og teater.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Hannibal er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
lars-hannibal-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere