Tlf. 7026 0100

lars-fiil-cover-bifald

Lars Fiil

En Harmonisk Oplevelse

Oplev en særlig kirkekoncert med den danske pianist og komponist, Lars Fiil. Lars har markeret sig som en fremtrædende skikkelse på den danske jazzscene med sit unikke musikalske udtryk.

Lars Fiil træder ind i kirkerummet og inviterer publikum med på en musikalsk rejse gennem nordiske jazzharmonier og mellemøstlige smagsnuancer. Hans seneste album, “Connections” (2023), er et eksempel på denne fusion, hvor han samarbejder med oud-spilleren Bilal Irshed.

Med et imponerende bagkatalog på fem album i sit eget navn, samt udgivelser med ensembler som Fiil Free og Lars Fiil Quartet, har Lars Fiil cementeret sit ry som en alsidig og nyskabende musiker. Hans kvartet vandt endda den prestigefyldte konkurrence Young Jazz i 2010.

Lars Fiil vil skabe en stemningsfuld og meditativ atmosfære i kirken, hvor nordisk jazz møder åndelige refleksioner. Dette bliver ikke blot en koncert, men en musikalsk oplevelse, der inviterer til eftertanke og fordybelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Fiil er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
lars-fiil-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere