Tlf. 7026 0100

lad-hjertet-tale-cover-bifald

Lad Hjertet Tale

Glæd jer til en hjertevarm og stemningsfuld kirkekoncert med Lad Hjertet Tale, en duo dedikeret til at vække genklang i sjælen med smukke fortolkninger af de mest elskede sange fra den danske sangskat.

Med stor kærlighed til Højskolesangbogen vil Lad Hjertet Tale levere en uforglemmelig musikalsk oplevelse, hvor vi sammen genopdager klassikerne fra vores fælles sangtradition. Duoens repertoire spænder bredt og omfatter sange, som vi alle kender og elsker fra barndommen, skolen, kirken og livets store begivenheder.

Undervejs i koncerten vil Lad Hjertet Tale dele anekdoter og historier om sangene, deres kulturelle og historiske betydning samt deres personlige relation til dem. Det bliver en rejse gennem vores danske kultur, historie og mentalitet, hvor sangene binder os sammen og vækker dybe følelser og erindringer.

Lad Hjertet Tale består af to talentfulde musikere:
– Niels Brostrøm Overgaard, der mestrer klaver, fløjter og saxofon. Med en baggrund fra Danehofgarden i Nyborg og studier i musikvidenskab på Karlsuniversitetet i Prag bringer Niels en unik dybde og forståelse til koncertoplevelsen. Som sognepræst integrerer han også musikken i sit arbejde med konfirmander og salmekomposition.
– Mikkel Juel Hansen, der både behersker guitar og sang. Med erfaring fra klassisk guitarundervisning og mange år i forskellige bands bringer Mikkel energi og engagement til koncerten. Som kommunikationsarbejder og solomusiker har han en unik evne til at formidle og engagere sit publikum.

Sammen skaber Lad Hjertet Tale en stemningsfuld og mindeværdig aften, hvor vi sammen kan lade musikken tale til vores hjerter og sind.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lad Hjertet Tale er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
lad-hjertet-tale-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere