Tlf. 7026 0100

duo-413-cover-bifald

Koch & Marott – Duo 413

Med kærlighed og respekt til originalversionerne fortolker Koch & Marott kendte numre fra det folkekære Giro 413 og dansktop repertoire, men kigger også forbi Højskolesangbogen. Sangene pakkes ud af deres oprindelige produk0oner og arrangementer og præsenteres i et vedkommende udtryk med vægt på duoens sublime to-stemmige sang.

Som sangere er det netop evnen til at lytte til sin makker, ”blende” og få vokalharmonierne 0l at fremstå som én enhed, der kendetegner Koch & Marott’s tætte vokaludtryk. I løbet af koncerten får Trine Margott og Søren Koch også hver især mulighed for at skinne igennem i personlige fortolkninger fra det kendte repertoire. Disse serveres i Søren Kochs nedtonede akustiske guitar arrangementer, men oftes tilsat Trine Margotts kompetencer på så forskellige instrumenter som klarinet, harmonika, percussion og sågar kazoo.

Publikum bliver ikke glemt og inviteres også med ind i koncerten i flere fællessange.

I Koch & Marott’s indpakning går Gitte Hænnings ”Jeg snakker med mig selv” eller Otto Brandenburgs ”To Lys På Et Bord” fint i hak med Ludvig Holstein, Carl Nielsen og Kai Normann Andersens viser. For duoen handler det mere om den enkelte sangs kvaliteter end dens genremæssige ophav og kulturelle prestige.

Trine Marott (vocal, perc og diverse) er også sangerinde og primusmotor i børnekoncertbandet Spandango. Hun er korleder, har fungeret som sangkonsulent for Sangens Hus og har igennem hele karrieren været optaget af formidling af musik til alle aldre.

Søren Koch (vocal, guitar) er endvidere sanger, guitarist og sangskriver i The Beatophonics og bassist i engelske The Zombies. Har spillet med en række større danske navne som f.eks. Tim Christensen, Michael Falch, Marie Frank, Poul Krebs og Peter Belli.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Koch & Marott – Duo 413 er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
duo-413-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere