Tlf. 7026 0100

klara-byskov-cover-bifald

Klara Byskov

Klara Byskov, den gådefulde sanger og sangskriver, som engang lyste op i det københavnske musikmiljø med sin unikke stemme og poetiske tekster, er tilbage! Efter at have samarbejdet med den berømte producer Flemming Rasmussen og efter en pause fra musikscenen, hvor hun fortsatte med at skrive og udforske sin musikalske åre, er Klara nu klar til at træde ind i lyset igen.

Den 15. marts 2024 markerer en ny æra for Klara, da hun udgiver sin første single fra en spændende ny samling sange. Disse nye værker er dybt personlige fortællinger, formet af Klaras unikke evne til at fange lytterens hjerte og sjæl. Hendes musik er en rejse gennem livets komplekse følelser og oplevelser, hvor hver note og hvert ord vibrerer med ægthed og passion.

Klara fortæller, at musikken igen kaldte på hende under et spontant besøg i en venindes studie – et magisk øjeblik, der genopvækkede hendes musikalske ild. “Sangene er historier, der vil fortælles igennem mig”, udtaler Klara med en fornyet glød.

For arrangører og musikelskere over hele Danmark, her er en enestående chance for at opleve en sand kunstnerisk genopstandelse. Klara Byskov inviterer jer til at dykke ned i hendes sjæl-rørende melodier og blive en del af dette nye kapitel, hvor gammel magi møder ny inspiration.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klara Byskov er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
klara-byskov-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere