Tlf. 7026 0100

kirsten-siggaard-cover-bifald

Kirsten Siggaard

Glæd jer til en fortryllende kirkekoncert med Kirsten Siggaard, hvor vi inviteres ind i en verden af smukke melodier og stemningsfulde sange. Kirsten Siggaard, en dygtig sangerinde med et imponerende repertoire, vil tage os med på en musikalsk rejse gennem forskellige genrer og stemninger.

Fra hjertet af kirken vil Kirsten præsentere et varieret program, der spænder fra Piaf-sange til melodier fra Patsy Clines repertoire. Vi vil opleve et væld af musikalske udtryk, herunder musicals, pop, swing, grand prix og teater. Kirsten Siggaard, der selv begyndte sin musikalske karriere i Sct. Peders Kirkekor i Slagelse, har gennem årene opbygget et dybt kendskab til vores salmer og sange.

Med Kirsten Siggaard ved mikrofonen vil vi genopleve julens magi og varme gennem smukt indspillede julesange og stemningsfulde melodier. Kirsten har tidligere indsunget julesange sammen med prominente navne som Otto Brandenburg, Poul Bundgaard, Dario Campeotto og mange flere. Vi kan se frem til genhør med elskede klassikere som “Amazing Grace”, “Have Yourself a Merry Little Christmas”, “O Come All Ye Faithful” og “Dejlig er Jorden”.

Specielt ved julekoncerterne vil Kirsten fremføre numre fra hendes egen jule-CD, “Min Jul”, der udkom i 2011. Her vil vi blive fortryllet af sange som “Når du ser et stjerneskud”, “I Gonna Be a Cold Cold Christmas” og “Who Would Imagine a King” med Whitney Houston. Det bliver en aften fyldt med julehygge og stemning, hvor vi sammen kan lade os betage af Kirsten Siggaards smukke stemme og musikalske talent.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kirsten Siggaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kirsten-siggaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere