Tlf. 7026 0100

kaya-brüel-ole-kibsgaard-kirke-cover-bifald

Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

En harmonisk sammensmeltning af stemmer og musikalsk talent.

Træd ind i en verden af musikalsk magi og følelsesmæssig dybde med duoen Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Denne enestående kombination af to talentfulde kunstnere skaber en harmonisk sammensmeltning af stemmer og musikalsk kreativitet, der efterlader publikum fortryllet.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er ikke blot en duet; de er musikalske fortællere, der fortsætter med at skrive deres historie med lyd og ord. Deres indflydelse strækker sig ud over scenen og ind i lytternes hjerter. Med et blik rettet mod fremtiden vil duoen fortsætte med at udfordre og fortrylle med deres unikke musikalske udtryk.

Tag del i den musikalske rejse med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, hvor stemninger mødes og skaber en oplevelse, der går ud over det forventede. Deres duet er et kraftfuldt udtryk for kærligheden til musik og kunst, der inviterer lytterne til at deltage i en følelsesladet musikalsk dialog.

Baggrund:

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er to musikalske sjæle, der har fundet sammen for at skabe smuk musik. Deres musikalske samarbejde udspringer af en fælles passion for at udforske lydens grænser og formidle dybden af følelser gennem sang og musik. Begge kunstnere bringer en rig baggrund og et imponerende musikalsk erfaringsgrundlag til duoen.

Stemningen:

Duoen skaber en stemning, der går ud over det sædvanlige. Kaya Brüels varme og indtagende stemme forenes med Ole Kibsgaards musikalske virtuositet og skaber en unik lyd, der balancerer mellem raffinement og hjertevarm enkelhed. Stemningen, de skaber sammen, er dybt personlig og indbydende.

Repertoire:

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard’s repertoire er en broget palet af musikalske nuancer. Fra intime ballader til livlige toner formår de at navigere gennem forskellige genrer og skabe et alsidigt repertoire. Deres sangvalg afspejler deres alsidige smag og evne til at fordybe sig i enhver melodi med autenticitet.

Live Oplevelser:

Oplev duoen live, hvor deres musik folder sig ud med intensitet og nærhed. Kaya og Ole skaber en intime atmosfære, hvor publikum føler sig inviteret ind i deres musikalske univers. Deres koncerter er en rejse gennem følelser, der berører sjælen og efterlader et varigt indtryk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel & Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kaya-brüel-ole-kibsgaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere