kaya-brüel-ole-kibsgaard-kirke-cover-bifald

Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

Sangerinde Kaya Brüel og Guitarist Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i over 30 år.
Det kan både mærkes og høres. Det erfarene par blev rystet ekstra godt sammen, da de under Corona nedlukningen var værter for “Morgensang på DR”. Hele 294 morgener i træk vækkede de danskerne med deres sprudlende musikalitet og gode energi. Nu kan du opleve dem live, hvor de har skæddersyet et repertoire der passer særligt godt til kirkens smukke og stemningsfulde rum.

Hvad kan du forvente

Duoen fylder rummet med deres ekstremt vellydende fortolkninger af sange der passer til årstiden, eller som de har et særligt forhold til. Med Ole’s alsidige talent på guitar, klaver og vokal og Kaya’s varme smukke stemme, kan man godt glæde sig til en musikalsk oplevelse fra øverste skuffe, krydret med sjove og personlige fortællinger fra deres lange karriere og venskab.
Repertoiret består af sange fra den danske og udenlandske sangskat, primært plukket fra højskolesangbogens mest kendte sange. Et varieret udvalg der følger årstidernes skift og sange.
Om det er sommer eller vinter, forår eller efterår, om man er til Carl Nielsen eller Shu-bi-dua, vil der med garanti være en sang at synge med på, eller blot nyde i den populære duos flotte fortolkninger.

Lyt til Kaya og Ole

I 2021 udgav de sammen albummet “Sange vi synger”, med et udpluk af sange som de sang i Morgenssang. I julen 2023 udgav de ydermere “Dejlig er jorden” fem salmer i nye fortolkninger, og i foråret 2024 udgav de deres helt egen forårssang, “En vinter er forbi” som de selv har skrevet og komponeret. Alle deres udgivelser og musik kan findes på streamningtjenesterne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel & Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kaya-brüel-ole-kibsgaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere