Tlf. 7026 0100

kathrine-lilleoer-cover-bifald

Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør er kendt for sine kloge, kontante og kærlige meninger. Sognepræsten har prøvet en del både professionelt og privat, og hun er en efterspurgt foredragsholder landet over i mangfoldige sammenhænge.

Kathrine Lilleør er sognepræst ved Sankt Pauls Kirke i Nyboder og har en ph.d. i H.C. Andersens Eventyr. Hun er også en anerkendt forfatter med en række bestsellere på sit CV og er landskendt for sine gudstjenester på DR samt sine kommentarer om aktuelle emner i forskellige medier, hvor hun har haft en fast klumme i 20 år på Berlingske Tidende.

Med sin seneste udgivelse “Præsteværelset – Mine svar på livet, døden og kærligheden“, der er en dybdegående og indsigtsfuld bog.

I denne bog tager Kathrine Lilleør udgangspunkt i de spørgsmål, hun ofte bliver stillet som sognepræst, og åbner op for de refleksioner og tanker, disse spørgsmål har inspireret hende til. Hun finder inspiration til sine svar i bibelske fortællinger, litteraturen, poesien og sine egne livserfaringer.

I præsteværelset i Sankt Pauls Kirke i hjertet af København dykker hun ned i eviggyldige temaer som tilgivelse, svigt, tro, håb, tvivl, liv, død og kærlighed – emner, som mange mennesker kan relatere til. Hun udforsker spørgsmål som:

  • Hvordan kan jeg være ligeglad med, hvad andre siger om mig?
  • Hvordan kan jeg leve op til alle forventningerne?
  • Hvordan kommer man hurtigt over svigt?
  • Hvordan tilgiver jeg mig selv?
  • Er der et liv efter døden?
  • Hvad er egentlig tro?

Foredrag

Sådan er det for mig

Et collageforedrag om alt det vigtigste.

Kærlighed sætter fri

Med udgangspunkt i sit eget liv og sit virke som præst, om almenmenneskelig temaer som kærlighed, tro, håb, sorg og død. Kathrine peger på troen og evangelierne som en vej ud for dem, der sidder fast i håbløsheden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kathrine Lilleør er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kathrine-lilleoer-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere