karen-troldborg-cover-bifald

Karen Troldborg

“Over Revet Langt Ude” er ikke blot en titel, det er en invitation til et dybt personligt univers, hvor sanger og sangskriver Karen Troldborg tager os med på en rejse gennem sorgens landskab. Med rødder solidt plantet i det Jyske Musikkonservatorium, har Karen skabt et koncertforedrag, der fungerer som et poetisk rum for både det smukke og det smertefulde ved at sørge. Gennem en blanding af digte og sange indgår hun i en dialog mellem det levende og det afdøde, skabende et værk, der trodser både døden og tiden.

“Over Revet Langt Ude” handler om at navigere livet som datter i dødens konstante skygge, om solglimt og om tid, der får lov at stille stå. Det er en fortælling om åkanderne i skuffen på hospitalet, og om de følelser, der ligger gemt i de små detaljer, vi ofte overser. Karen Troldborgs arbejde er en hyldest til sorgen, til det at tillade sig selv at føle og erindre, og skaber et rum, hvor tilhørerne inviteres til at genkende og dele deres egne erfaringer med tab og sorg.

Med helt ny, original musik, der balancerer mellem den rytmiske og klassiske genre, er Karen Troldborgs koncertforedrag en unik oplevelse, der taler til både hjertet og sindet. Det er en musikalsk og poetisk rejse, der appellerer til alle, der har oplevet tab, eller som søger en dybere forståelse af sorgens mange facetter.

“Over Revet Langt Ude” er ideelt til en bred vifte af arrangementer – fra koncerter, sogneeftermiddage, og højskoleaftener til natkirker, Alle Helgen arrangementer, kulturcaféer, og aftenmøder for dem, der har mistet. Det er også et rammende og tankevækkende indslag til konfirmandundervisning med fokus på døden eller til arrangementer i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Karen kan engageres alene eller i et unikt samarbejde med strygerkvartetten Who Killed Bambi, hvilket tilføjer endnu en dimension til det allerede rige musikalske og følelsesmæssige landskab i “Over Revet Langt Ude”. Dette koncertforedrag er ikke blot en performance; det er en delt oplevelse, en mulighed for at reflektere over livet, døden og de uundgåelige følelser, der følger med tabet af en elsket.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Troldborg er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
karen-troldborg-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere