Tlf. 7026 0100

karen-grarup-cover-bifald

Karen Grarup

Karen Grarup inviterer dig til en fortryllende kirkekoncert, hvor du vil opleve hendes unikke musikalske fortolkninger i selskab med Karens Årstider. En koncert med Karens Årstider byder på en magisk time fyldt med velklingende toner, swingende rytmer og nærværende stemninger.

Grundstenen i repertoiret er årstidernes naturlige fire delinger, som udgør en harmonisk ramme om Karen Grarups egne kompositioner samt velkendte danske salmer og sange, der er blevet nyfortolket og tilpasset gruppens unikke stil og udtryk.

Blandt de kendte sange, du kan glæde dig til at høre, er ‘Se, nu stiger solen’, ‘I skovens dybe stille ro’, ‘Sensommervise’ og ‘En yndig og frydefuld sommertid’. Og du får ikke kun muligheden for at lytte, men også for at synge med!

Vi tror på, at fællessang og fællesskab deler mere end blot en tilfældighed af bogstaver. Derfor inkluderer koncerten fællessang af et Piet Hein Gruk, hvor Karen har sat melodien, samt en af hendes egne tekster, som den dygtige komponist Erik Sommer har skabt musikken til. Erik Sommer, kendt for sange som ‘Du som har tændt millioner af stjerner’ og ‘Nu går solen sin vej’, har skabt endnu en nyklassiker, hvis vi selv skal sige det!

Så lad Karen Grarup og hendes ensemble tage dig med på en musikalsk rejse gennem årstidernes skiftende stemninger og lad dig fordybe i en atmosfære af harmoni, glæde og fællesskab.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Grarup er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
karen-grarup-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere