Tlf. 7026 0100

kaare-norge-cover-bifald

Kaare Norge

En hjertevarm aften med guitarvirtuositet i kirken

Oplev den danske guitarvirtuos Kaare Norge i en fortryllende kirkekoncert, hvor musikken strømmer som kærlighed gennem luften. Med sit seneste album, “Amoroso,” har Kaare Norge skabt et værk, der fejrer guitarens skønhed og musikkens kraft.

Kaare Norge har haft guitaren som sin trofaste følgesvend siden 10-årsalderen, og hans virtuositet har gjort ham til en kendt koncertmusiker både i Danmark og internationalt. Publikum kan forvente en aften fyldt med elegance og dyb lidenskab for guitarens verden.

“Amoroso,” Kaare Norges seneste udgivelse, er mere end bare et album – det er en hyldest til kærligheden til guitaren og musikken. Samtlige 10 kompositioner på albummet er skabt med kærlighed og dedikation, og Kaare Norge håber, at musikken kan åbne sindet med fred og kærlighed. Navnet “Amoroso” betyder netop “kærligt” eller “hjerteligt,” og denne stemning vil præge hele koncertoplevelsen.

Live Oplevelse:

Under kirkekoncerten vil Kaare Norge præsentere et varieret repertoire, der spænder fra klassiske mesterværker til spansk inspirerede kompositioner. Hvert strøg på guitaren vil føre tankerne hen på ro og eftertænksomhed, og publikum kan forvente at blive indfanget af Norges iørefaldende og lyriske melodier.

Kirkerummet danner den perfekte ramme om Kaare Norges virtuose udfoldelser. Akustikken og stemningen skaber en unik atmosfære, hvor publikum kan fordybe sig i guitarens magi og lade sig rive med af Kaare Norges enestående musikalitet.

Oplev en aften, hvor guitarens toner forenes med sjælens dybeste følelser i selskab med Kaare Norge – en sand mester i kunsten at berøre hjerter med musik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaare Norge er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kaare-norge-kirkekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere