Tlf. 7026 0100

jesper-lundgaard-cover-bifald

Jesper Lundgaard

En hjertevarm kirkekoncert med musicalstemning

Oplev Jesper Lundgaard, en af landets mest elskede musikalske skikkelser, i en hjertevarm kirkekoncert, hvor hans kraftfulde stemme og musikalitet forener sig i en unik atmosfære.

Jesper Lundgaard, kendt og beundret for sine strålende præstationer i musicalverdenen, byder publikum indenfor til en særlig aften i kirken. Fra de intime kirkekoncerter til de større arrangementer med fuldt orkester, bringer Jesper en unik stemning af musicalmagi til kirkescentret.

Baggrund:

Siden sit gennembrud som Jean Valjean i “Les Misérables” i 1996 har Jesper Lundgaard været et lysende navn på den danske musikscene. Koncertgængere har nydt hans uforglemmelige soloshows, herunder det anmelderroste “Jesper Goes Elvis.” Hans musikalitet og formåen som sanger og performer skaber magiske øjeblikke, der løfter publikum til nye højder.

Jesper Lundgaard mestrer kunsten af nærvær og intimitet, og det afspejler sig i hans kontakt med publikum. Hans stemme, der aldrig bliver ligegyldig, taler direkte til hjertet og efterlader en varig følelse af musikalsk hengivenhed.

Live Oplevelser:

Koncerten byder på et alsidigt repertoire, der spænder fra de ikoniske musicalhits, der har gjort Jesper kendt, til hjertevarme ballader og fortolkninger, der rammer dybt. Med sin enestående evne til at formidle følelser gennem sang skaber Jesper en stemning af fællesskab og inderlighed.

Oplev Jesper Lundgaard i en kirkekoncert, hvor musikalsk excellence og hjertevarm performance forenes og skaber et mindeværdigt øjeblik for alle tilstedeværende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Lundgaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
jesper-lundgaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere