Tlf. 7026 0100

jane-shane-cover-bifald

Jane & Shane

En intim koncertoplevelse med charmerende akustisk musik

Oplev en verden af intimitet og charme med Jane & Shane, hvor hver koncert er en nærværende musikalsk rejse. Denne dynamiske duo formår at skabe en atmosfære af enestående intimitet, uanset om de optræder i intime kirker, hyggelige folk-klubber eller på store teaterscener for et talrigt publikum. Jane & Shane kombinerer deres naturlige og afslappede stil med en dygtig udførelse af hvert akustisk nummer og medley, hvilket resulterer i en koncertoplevelse, der forener fremragende musik og underholdning.

Jane & Shane leverer en koncertoplevelse, der går ud over det forventede. Deres musikalske alsidighed spænder fra swing og eftertænksomme sange til livlige dansemelodier, mange af dem selvkomponerede. Deres optræden er karakteriseret ved en smittende glæde og energi, der trækker publikum tættere på scenen. Som fiddler i det legendariske band The Dubliners, John Sheahan, udtrykker det: “De skinner ikke bare – de funkler i deres egen stjernehimmel.”

Lice Oplevelser:

Trods duoen’s beskedne størrelse formår Shane’s guitarstil at fylde rummet og på magisk vis inkorporere bas og percussion, hvilket normalt kræver en større gruppe. Denne stærke fundament skaber det ideelle grundlag for Jane’s virtuose violin, der danser, sørger, swinger og groover med mesterlig lethed igennem de forskellige stilarter, som duoen har at byde på.

Oplev en koncert med Jane & Shane, hvor musik og intimitet forenes på smukkeste vis. Deres enestående evne til at skabe en dyb forbindelse med publikum efterlader en varig indtryk, og deres koncerter bliver ikke blot en musikalsk oplevelse, men en stemningsfyldt rejse gennem en bred vifte af følelser og musikalske nuancer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jane & Shane er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
jane-shane-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere