Tlf. 7026 0100

jakob-venndts-swing-trio-cover-bifald

Jacob Venndts fabulous swing trio

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio (JVFST) inviterer til en uforglemmelig kirkekoncert, hvor de serverer en herlig blanding af tight og rå-swingende musik, med et unikt twist: en syngende bassist, der samtidig mestrer den kromatiske mundharpe på virtuost niveau!

For dem, der elsker legendariske navne som Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen, er JVFST et absolut must! Trioen formår at tryllebinde sit publikum med deres medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken, hvor underholdning og godt humør er i højsædet.

Repertoiret er spækket med de mest elskede klassikere inden for genren, men JVFST formår også at give nyere evergreens en respektfuld behandling, hvilket bidrager til en alsidig og forrygende koncertoplevelse for enhver smag.

Med Jacob Venndts Fabulous Swing Trio er der garanti for en koncertoplevelse, der vil få kirkerummet til at swinge, og publikum vil efterlades med et smil på læben og en følelse af ren musikalsk fryd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Venndts fabulous swing trio er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
jakob-venndts-swing-trio-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere