Tlf. 7026 0100

iGlímt-cover-bifald

iglímt

En Musikalsk Fusion af Genrer

Når bandet iGlímt træder på scenen, bliver rummet fyldt med varme, rytmiske sange, der fanger både øre og sjæl. Med en alsidig blanding af pop, latin og swing, formår iGlímt at skabe musik, der bevæger og berører. Sangene, primært på dansk, byder på iørefaldende melodier og tankevækkende tekster, som er skrevet af den talentfulde Annika Hlif og komponeret af den virtuose pianist Stephan Kaae.

Bandmedlemmernes Unikke Bidrag

– Stephan Kaae står for både klaver og sang. Som uddannet organist og korleder har han komponeret størstedelen af gruppens sange, hvor hans dybe forståelse for musikkens dynamikker skinner igennem.
– Kristine Becker Lund, uddannet operasanger fra Det Fynske Musikkonservatorium, bringer sin klassiske træning ind i bandets rytmiske univers. Hendes erfaring som sangpædagog og korleder beriger hver optræden med en ekstra dimension af musikalitet.
– Steen Munk Jørgensen på kontrabas tilføjer dybde og rytmisk fundament til gruppens lyd. Hans erfaring fra mange år på den danske musikscene giver bandet en solid rygrad.
– Radek Wosko, trommeslager uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium, leverer energi og tempo, som er essentielt for gruppens dynamiske optrædener.
– Thomas Lund på guitar fuldender ensemblet med sin brede erfaring fra forskellige musikalske sammenhænge. Hans arbejde som musiklærer og erfaring fra diverse bands skinner igennem i hans alsidige spil.

En Koncert med iGlímt er En Rejse Gennem Musikalske Landskaber

Book iGlímt til din næste kirkekoncert og garanter en oplevelse, hvor musik og følelser smelter sammen til en uforglemmelig aften. Bandets evne til at krydse musikalske grænser gør dem til et ideelt valg for koncertarrangører, der ønsker at tilbyde deres publikum noget udover det sædvanlige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på iglímt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
iGlímt-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere