henriette-engelhart-cover-bifald

Henriette Engelhart

Henriette Engelhart tilbyder en stemningsfuld og hjertevarm kirkekoncert, når hun med sin store varme stemme og egne sange som ”Do You See”, ”Good Vibes” og ”I Appreciate” inviterer til, at vi sammen hylder livet og den ubetingede guddommelige kærlighed i kirkerummets smukke klang.

Til kirkekoncerterne spiller Henriette Engelhart sine sange i intense, autentiske og halvakustiske versioner – kun med piano og sang, eventuelt suppleret med sit Good Vibes Backingkor. Hun klar til at komme rundt med sine opløftende, kærlige Good Vibes Koncerter i hele landet.

Der inviteres til aktivt lyttende nærvær og egen fordybelse når Henriette Engelhart åbner sin store varme stemme. Hun inviterer også til, at vi sammen folder stemmerne ud, åbner for hjertets visdom og både synger roligt og mere kraftfuldt sammen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henriette Engelhart er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
henriette-engelhart-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere