Tlf. 7026 0100

hans-joern-oesterby-cover-kirke-bifald

Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby, en erfaren musiker med et hjerte for kirkekoncerter, inviterer publikum med på en musikalsk rejse gennem kirkerummet. Med utallige koncerter bag sig, både i små danske landsbykirker og i store bykirker, har Hans Jørn Østerby bevist sit talent og sin lidenskab for at skabe stemningsfulde og mindeværdige oplevelser i kirkerummet.

Kirkerummet bærer på en unik atmosfære og en dyb historisk arv, som tilføjer en særlig dimension til enhver koncertoplevelse. Hans Jørn Østerby vækker kirkerummet til live med sin stemme og guitar, og formår at skabe en atmosfære af eftertænksomhed og andagt, hvor musikken får lov til at tale direkte til sjælen.

Gennem årene har Hans Jørn Østerby optrådt i kirker over hele verden, fra danske kirker i udlandet til afrikanske kirker midt ude i junglen og megakirker i USA. Uanset om det er en intim koncert i en lille landsbykirke eller en storslået optræden i en stor bykirke, formår Hans Jørn Østerby at skabe en dyb forbindelse med sit publikum og efterlade dem med en følelse af ro og fordybelse.

Med Hans Jørn Østerbys enestående talent og hans evne til at skabe stemningsfulde øjeblikke i kirkerummet, er en koncert med ham en oplevelse, der beriger sjælen og vækker til eftertanke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Jørn Østerby er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
hans-joern-oesterby-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere