Tlf. 7026 0100

grundtone-trio-cover-kirke-bifald

Grundtone Trio

Glæd jer til en berigende og varieret musikalsk oplevelse med Grundtone Trio, hvor vi inviteres ind i musikkens forunderlige verden. Trioen, bestående af talentfulde musikere, fører os igennem en spændende rejse gennem forskellige musikgenrer, sang og instrumentalmusik.

Kathrine K. Andersen, en fremragende sangerinde, byder os velkommen med sin smukke stemme, der behersker et bredt spektrum af musikgenrer. Som kirkesanger og underviser i sangteknik formår hun at skabe en dyb forbindelse med sit publikum. Kathrine har tidligere imponeret i TV5s musikprogram “All Together 2019”.

Flemming Kenn Hansen, mesterligt ved tangenterne på klaver, orgel og harmonika, tilføjer en dybde og en variation til musikken. Som fast pianist for Fynbokoret har Flemming en imponerende baggrund inden for ensemblemusik.

Anders Wilkens, en dygtig trompetist og percussionist med en baggrund som solotrompetist i både Musikkorps Syd og Odense Politiorkester, bidrager med sin musikalitet og energi. Hans talentfulde korarbejde supplerer perfekt trioens samlede lydbillede.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Grundtone Trio er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
grundtone-trio-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere