Tlf. 7026 0100

fra-himmel-til-jord-bifald

GRARUP•LAURSEN•FRØSIG

FRA HIMMEL TIL JORD – FRA GRUNDTVIG TIL ARMSTRONG

Oplev en unik og stemningsfuld kirkekoncert med GRARUP•LAURSEN•FRØSIG, hvor årstidens salmer og sange smelter sammen med smukke klassikere fra jazzens repertoire. Denne koncert er en genhør med velkendte melodier kombineret med musikalske overraskelser fra de tre særdeles erfarne herrer på scenen.

Stefan Grarup på klaver er kendt for sit begejstrede og swingende spil i særklasse. Som en eftertragtet pianist på den musikalske scene bringer han sit talent og sin lidenskab for musikken til live på tangenterne. Med en uddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium har Stefan Grarup opbygget en imponerende karriere, der strækker sig fra de tidlige år og ind i voksenlivet.

Asger Laursen på kontrabas har en mangfoldig baggrund inden for musikken, der spænder fra folkemusik og jazz til elektronisk, pop og rock. Med rødder i folkemusikken og erfaring fra jazzverdenen, bidrager Asger Laursen til trioen med sit unikke spil og sin alsidighed på kontrabassen.

Søren Peter Frøsig på trompet og sang er en musiker af hjertet og en af landets mest efterspurgte trompetister. Med en passion for musik, der strakte sig tilbage til hans tidlige barndom, har Søren Peter Frøsig brugt årtier på at forfine sit håndværk og udforske musikkens verden. Hans trompetspil og stemme vil fylde kirkerummet med en følelsesladet og dybtfølt musikalitet.

Sammen skaber GRARUP•LAURSEN•FRØSIG en uforglemmelig oplevelse, hvor musikken løfter sjælen og berører hjertet. Book denne talentfulde trio til din kirkekoncert og lad dem føre publikum på en musikalsk rejse fra himlen til jorden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på GRARUP•LAURSEN•FRØSIG er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
fra-himmel-til-jord-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere