Tlf. 7026 0100

petri-hannibal-cover-bifald

Ghite Nørby & Lars Hannibal

Michala Petri og Lars Hannibal, et musikalsk partnerskab gennem 25 år, inviterer publikum til en uforglemmelig musikalsk oplevelse i hjertet af Danmarks smukke kirker. Med mere end 1500 koncerter på verdensplan har duoen etableret sig som to af de førende musikere inden for den klassiske genre.

I deres uhøjtidelige og inddragende koncerter guider Petri og Hannibal elegant publikum gennem en varieret repertoire af populære værker af de store mestre inden for den klassiske musikverden. Fra Händel til Bach, Nielsen til Vivaldi, og Piazzolla til Grieg, byder de på et program fyldt med smukke og virtuose præstationer.

Michala Petri brillierer på blokfløjte, mens Lars Hannibal imponerer på guitar og lut. Deres musikalske samspil er en sand fornøjelse for øret, og deres koncerter er kendetegnet ved et humoristisk glimt i øjet, der skaber en varm og indbydende atmosfære.

Gennem små introduktioner til hvert musikstykke formår duoen at skabe en forståelse og fordybelse i værkerne, hvilket beriger publikums oplevelse af musikken. Med deres talent og lidenskab for musikken får Michala Petri og Lars Hannibal publikum til at leve og ånde sammen med musikken, og efterlader dem med en dyb og mindeværdig musikalsk oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ghite Nørby & Lars Hannibal er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
petri-hannibal-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere