Tlf. 7026 0100

fru-skagerrak-cover-bifald

Fru Skagerrak

Fru Skagerrak inviterer publikum med på en musikalsk rejse gennem det skandinaviske landskab – fra lavland til bjerge, fra rolige melodier til livlige polskas, og alt derimellem. Trioen består af tre talentfulde musikere, hver fra et af de skandinaviske lande: Maja Kjær Jacobsen fra Danmark, Elise Wessel Hildrum fra Norge og Anna Lindblad fra Sverige.

Med deres unikke sammensætning af rå-swingende musik og hjertevarme fortællinger har Fru Skagerrak erobret publikums hjerter over hele verden. Deres repertoire spænder fra ældgamle traditionelle melodier til nyskrevne kompositioner, og de synger på alle tre skandinaviske sprog. Uanset om de står på en stor festivalscene med 150.000 tilskuere eller optræder for en intim forsamling på 15 mennesker i en stue i Edinburgh, formår Fru Skagerrak altid at skabe en særlig stemning og forbindelse med deres publikum.

De seneste intensive turnéer i 2018 og 2019 har formet deres musikalske udtryk og intensitet, så det fremstår knivskarpt. Fra hvert deres land bidrager Maja, Elise og Anna med deres unikke musikalske arv, og gennem deres repertoire af traditionelle melodier, nye kompositioner og sange på forskellige sprog udtrykker de deres dybe forbindelse og kærlighed til det skandinaviske folkemusikalske univers.

En koncert med Fru Skagerrak er en eksplosion af de spændende og mangfoldige aspekter af nutidens skandinaviske folkemusik, der vil efterlade publikum fortryllet og beriget.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fru Skagerrak er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
fru-skagerrak-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere