Tlf. 7026 0100

frans-bak-cover-bifald

Frans Bak

“Sange til min Mor” – sange og samtale om sorg og kærlighed med Frans Bak (musiker) og Ane Christensen (psykolog).

Frans Bak spiller klaver og synger ti sange, han har skrevet til sin mor, som han mistede som ganske ung. Sangene er iørefaldende og nemme at synge med på, så publikum bliver hurtigt en del af koncerten. Det åbner op for et dejligt fællesskab og ønske om at dele tanker og følelser.

De starter med en præsentation af Frans, Ane og gæsterne. Så synger de fem af Frans sange. Herefter holder Ane et oplæg om sorg gennem tiderne og alle de tanker, følelser, handlinger og også tabuer, der udspringer heraf både i samfundet og på individplan og det åbner som regel op for en god snak blandt gæsterne.

Som regel holder de en lille kaffepause og så synger de fem sange mere og runder af med en farvelsnak, så alle er i gode hænder inden hjemturen.

Baggrund

Projektet udsprang af at Frans Baks mor tog sit eget liv da han var 18 år gammel og 40 år efter skrev han nogle sange om hende og sorgen, som mange mennesker kunne relatere sig til.

Sammen med Psykolog Ane Christensen har de været rundt og synge sangene og dele sorgens oplevelser med de fremmødte. Det har været utrolig berigende for både Frans og Ane og alle gæsterne at mærke, hvordan det at synge disse sange giver liv og håb og ofte bearbejdning af sorgen. Det er det, musik kan, for når vi synger sammen, hører vi sammen.

Frans Bak er pianist og komponist. Mange kender sikkert musikken til tv-serien Forbrydelsen eller sangen ”Danse i Måneskin” som han blandt andet står bag.

Ane Christensen er psykolog og har arbejdet med familier i sorg i Børnecancerfondens psykosociale tilbud og er ceremonileder i Livsceremonier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frans Bak er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
frans-bak-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere