Tlf. 7026 0100

evamaria-linnet-cover-bifald

Evamaria Linnet

Evamaria Linnet, en uddannet sanger ved Rytmisk Musikkonservatorium, byder på en gribende kirkekoncertoplevelse med sin klare og lyse stemme, der væver sig smukt ind i kirkerummets atmosfære. Med en baggrund som tidligere medvirkende på både kirke-turnéer og store scener sammen med sin mor, Anne Linnet, har Evamaria opbygget en imponerende musikalsk karriere.

Evamaria er kendt for sine optrædener på engelsk, men er nu klar til at udforske det danske sprog og give sin egen fortolkning af sin mors sange, som eksempelvis “Forårsdag”, “Tusind stykker”, “Smuk og dejlig”, “Himlens Port”, “Søndag i April”, “Levende hænder” og “Barndommens gade”, blandt andre. Udvalgte sange vil endda blive tilgængelige for publikum, så kirke- og koncertgængerne kan synge med.

Evamaria bliver akkompagneret af enten en guitarist eller en pianist, og koncerten strækker sig typisk over cirka en times varighed. Udover Anne Linnets sange vil Evamaria også indflette egne kompositioner i repertoiret, hvilket tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen.

Med Evamarias nærværende fremførelse og hendes unikke tolkning af både kendte og originale sange vil en kirkekoncert med hende være en uforglemmelig musikalsk rejse, der berører både hjerte og sjæl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Evamaria Linnet er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
evamaria-linnet-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere