Tlf. 7026 0100

Erik-Grip-cover-bifald

Erik Grip

En rejse gennem livets viser i kirken

Oplev en sjælfuld aften med visesangeren Erik Grip, en mester i at formidle musik, der nærer hjerte og sind. Langt fra moderne pop og rock fører Erik Grip sit publikum tilbage til rødderne af amerikansk folk-revival, i ånden af legender som Pete Seeger.

Baggrund:

Erik Grips musikalske rejse startede i 1963, samme tid som den amerikanske folk-revival fandt sted. Med inspiration fra denne bevægelse begyndte han sin professionelle karriere i 1966 på Smøgens Visevershus i Tivoli, København. Siden har han udgivet et imponerende antal album, der spænder fra “Frank Jægers Viser” i 1975 til det seneste “Du kom med alt det der var dig” i 2022.

Grip’s karriere har været krydret med højdepunkter, herunder det ikoniske album “De levendes land” fra 1983 og “Åbent landskab på dansk” fra 1987. Hans seneste udgivelser, der inkluderer salmer og folk-inspirerede sange, viser bredden af hans musikalske udtryk. Anerkendelsen har fulgt, og i 2020 blev han tildelt “Den danske Folkemusikpris.”

Live Oplevelser:

Oplev en aften, hvor Erik Grip fylder kirkerummet med autenticitet og musikalsk dygtighed. Hans koncerter er en rejse gennem livets viser, akkompagneret af røverhistorier og anekdoter, der spænder fra morsomme til bevægende. Grip har formået at bevare sin evne til at berøre publikum i løbet af sine 60 år på scenen, og hans nærvær er en magisk gave til alle, der er til stede.

Træd ind i denne enestående koncertoplevelse og lad Erik Grips musik tage dig med på en tidløs rejse gennem seks årtier af visekunst.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Grip er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Erik-Grip-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere