Tlf. 7026 0100

Erik Grip & Henrik Gunde-cover-kirkekoncerter

Erik Grip og Henrik Gunde

Tradition og nærhed, samt kærlighed til eksistens

– er kernen i Erik Grips og Henrik Gundes musikalske samarbejde, enten sammen eller som soloartister. Deres dybe engagement i sang og tekster har ledet til adskillige koncerter og albumudgivelser, og har kulmineret med Erik Grips modtagelse af “Den Danske Folkemusikpris” på Skagen Festivalen – en hæder, der anerkender hans lange og bemærkelsesværdige karriere inden for folkemusik og visesang. Denne pris placerer ham i en elitegruppe af musikere, der også tæller navne som Donovan, The Dubliners og Povl Dissing.

Erik Grip deler generøst sin passion for dansk sangskat og poesi, hvilket bringer en særlig energi og humor til hans optrædener, især når han fortæller om sin egen familiehistorie. Hans seneste projekt, en CD med sange og salmer af Jens Rosendal, viser Erik Grips dybe forståelse for og tilgang til teksterne, hvilket også er blevet rost af Rosendal selv for ikke at falde for fristelsen til at “poppe” musikken op.

Oplev Erik Grip og Henrik Gunde opføre Jens Rosendal-sangene sammen, hvilket skaber en poetisk og kraftfuld forestilling, der både er rørende og smuk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Grip og Henrik Gunde er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Erik Grip & Henrik Gunde

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere