Tlf. 7026 0100

Emmelie-De-Forrest-kirke-cover-bifald

Emmelie De Forest

Emmelie de Forest, den talentfulde vinder af Eurovision Song Contest, præsenterer en intimekoncertoplevelse, hvor publikum føres gennem en musikalsk rejse fyldt med sange fra hendes to albums, “Only Teardrops” og “History”, samt nye kompositioner og udvalgte covernumre.

Med en unik lydpalette, der kombinerer akustiske og elektroniske elementer, fusionerer Emmelie elguitar med ukulele og viola med omnichord. Hendes optræden er kendetegnet ved et dybfølt nærvær og en stemme af stort format, der rammer hjertet.

På mindre spillesteder opstår der en særlig intimitet med publikum, som Emmelie sætter stor pris på: “Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under en koncert, og det er meget intimt,” deler Emmelie. “Jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning i det mindre rum, som jeg deler med publikum.” Hendes fokus og tilstedeværelse er medrivende og dedikeret, og man forlader hendes optræden beriget og opladt.

Emmelie de Forest, en dansk musikalsk stjerne, brød igennem på den internationale scene, da hun vandt Eurovision Song Contest i 2013 med “Only Teardrops”. Siden da har hun bevæget sig ud over landets grænser med reklamekampagner i Kina, TV-shows og koncerter i hele Europa samt sangskrivning i USA. Hendes sejr gjorde hende også til Årets Europæer 2013, udnævnt af Europa-bevægelsen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Emmelie De Forest er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Emmelie-De-Forrest-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere