Tlf. 7026 0100

emil-viberg-cover-bifald

Emil Viberg

Dyk ned i den fortryllende lydverden af “NORD” med Emil Viberg i spidsen. Inspireret af sin dybe kærlighed til Norden og naturen, skaber Emil et musikalsk univers, der forener den nordiske skønhed med lyden af akustiske instrumenter. I centrum står den smukke lyd af dobroen, ledsaget af den dybe klang fra kontrabassen, der sammen skaber en rød tråd gennem lydbilledet.

Gennem sin musik ønsker Emil at invitere publikum med på en rejse gennem de nordiske landskaber, hvor melodierne vækker minder om de skiftende årstider og den vilde natur. Med frie fortolkninger af folkeviser og eget originalt materiale skaber han en intim og levende atmosfære, der udfordrer og berører lytterne på en dybtfølt måde.

Emil Viberg, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, har deltaget i turnéer og optrådt med anerkendte navne som Mads Langer, Jonah Blacksmith, Andreas Odbjerg, Christopher og Dopha.

Hans koncerter varer typisk 45-50 minutter, men kan tilpasses efter behov. Med alt lydudstyr og lysudstyr medbragt sørger Emil for den perfekte lydoplevelse, uanset hvor koncerten finder sted.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Emil Viberg er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
emil-viberg-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere