dreisig-danholt-cover-bifald

Dreisig og Danholt

Glæd jer til en uforglemmelig fortællekoncert i kirken med Dreisig og Danholt! Hvis du husker de legendariske radioprogrammer ”Det ville glæde mig at høre” og ”Giro 413”, vil denne koncert være et sandt festfyrværkeri af genkendelige hits og ørehængere fra operettens, musicalens, revyens og populærmusikkens verden.

Elsebeth Dreisig og David Danholt, to af landets mest talentfulde sangere, tager dig med på en musikalsk rejse gennem tidens store melodier – alt sammen på dansk! Med deres utrolige stemmer og enestående fortolkningsevner får de hver tone til at vibrere i kirkerummet, og deres sang forenes smukt med anekdoter og historier, der knytter sig til musikken.

Sammen med den dygtige pianist, Søren Rastogi, skaber de en intim og nærværende stemning, hvor publikum kan lade sig fortrylle af musikkens magi.

Elsebeth og David har gennem mange år udgjort et musikalsk powerpar, blandt andet som fast førsteelskerpar i talrige forestillinger på Den Jyske Opera. Deres kærlighed for både det tunge og lette repertoire skinner igennem i hver tone og hver sang, de fremfører.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve to af Danmarks mest elskede sangere sammen med en talentfuld pianist i en hjertevarm og mindeværdig koncertoplevelse i kirken!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dreisig og Danholt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
dreisig-danholt-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere