Tlf. 7026 0100

djasdrengene-cover-bifald

Djasdrengene

Velkommen til Djasdrengene – et fantastisk jazzband, der garanterer en enestående musikoplevelse! Deres ensemble består af talentfulde musikere, der brænder for at udforske jazzens unikke univers.

De er:

Mikkel Mouritsen på trommer, Kasper Dam Hansen på klaver og Mathias Berner Andersen på bas. Sammen stræber de efter at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem deres musik og sprede liv, glæde og gode minder ved enhver lejlighed.

Djasdrengene formår at skabe en behagelig og indbydende atmosfære, der kan fange publikums opmærksomhed med sjove improvisationer eller skabe en afslappet stemning med let baggrundsmusik. Deres optrædener er fyldt med varme og følelse, og de skaber altid en forbindelse mellem musikken og deres lyttere, der efterlader et varigt indtryk.

Trioen tilpasser deres musikalske repertoire for at skabe den perfekte stemning og tilfredsstille deres publikums musiksmag.

Book Djasdrengene til jeres næste begivenhed via kirkekoncerter.dk, og lad os sammen skabe en uforglemmelig musikoplevelse, der er fyldt med jazzens magi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Djasdrengene er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
djasdrengene-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere