Tlf. 7026 0100

dissing-og-las-cover-bifald

Dissing & Las

Kirkekoncert med Dissing & Las: En Hyldest til Musikarven

Tag med på en musikalsk rejse gennem tre årtiers samarbejde og musikalsk fornyelse med Dissing & Las. Denne enestående duo, bestående af Povl Dissing og Benny Andersen, har formået at gribe publikum med deres unikke musikalske udtryk og dybdegående tekster i årtier.

Povl Dissing, en sand mester inden for dansk sangtradition, har gennem årene været en inspirationskilde for mange med sine rørende fortolkninger og skarpe tekster. Sammen med Benny Andersen, en af Danmarks mest elskede forfattere og sangskrivere, har de skabt en musikalsk arv, som vi alle kan nyde og dele.

I denne kirkekoncert får du muligheden for at opleve Dissing & Las på deres hjemmebane – i et rum fyldt med historie, tradition og åndelighed. Fra de tidlige sange, der har fulgt os gennem generationer, til deres seneste kompositioner, vil du blive ført gennem en følelsesmæssig og tankevækkende rejse.

Dissing & Las formår at skabe en særlig stemning, der får os til at se verden med nye øjne og genopdage det, der virkelig betyder noget. Deres musikalske arv er en gave til os alle, og denne koncert er en hyldest til den danske sangtradition og det unikke bånd mellem musik og sjæl.

Book Dissing & Las til din kirkekoncert i dag og oplev magien ved deres musik live i et intimt og stemningsfuldt miljø.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dissing & Las er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
dissing-og-las-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere