Tlf. 7026 0100

dissing-og-las-dylan-cover1-bifald

Dissing & Las synger Dylan

Bob Dylans sange, udført af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, akkompagneret af kirkeorgel, skaber en unik oplevelse.

De tre stemmer giver Dylans sange den nødvendige variation, og trioens samspil er i særklasse, hvilket formår at føre sangene til nye højder. Med 15 år og 7 albums, både med og uden Povl, er dette musikalske projekt stadig i blomst, og dette særlige intermezzo kan måske vise sig at være mere end bare en parentes. Bob Dylans musik har altid været en stor inspirationskilde for trioen, så de takkede straks ja til muligheden for at udforske hans sange i kirkerummet, akkompagneret af orgel.

Efter intens øvning og forberedelse var spændingen stor, da klokkerne ringede og tonerne af “Ring Them Bells” indledte aftenens musikalske samvær. En fyldt kirke og det begejstrede publikums brøl, der fulgte med dem ud af våbenhuset efter koncerten, vidner om, at dette bør gentages.

Pianist og hammondorganist, Dan Hemmer (f. 1966), er en velkendt ‘sideman’ i den danske musikscene. Han har indspillet og optrådt med en række forskellige kunstnere, herunder Hanne Boel, Aske Jacoby, Povl Dissing, Rasmus Walter, Rasmus Lyberth, Kenn Lending, Billy Crross, Anne Dorte Michelsen og Jens Lysdal.

Blandt de udenlandske navne, han har arbejdet med, kan nævnes Lillian Boutté, Louisianna Red, Johnny Vidacovich, Robben Ford, og senest en turné med den amerikanske trommeslagerlegende Steve Gadd. Udover det fungerer Dan Hemmer som kirkeorganist i Hornsherred.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dissing & Las synger Dylan er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
dissing-og-las-dylan-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere