dissing-og-las-dylan-cover2-bifald

Dylan i kirken

Dissing & Las featuring Hemmer

Lige siden tidernes morgen har Dissing & Las kendt Bob Dylan. Fra hans tidlige ungdom i Minnesota og rejsen mod tinderne i New York, gennem hans storhedstid som superstjerne til allerhøjst respekteret Nobelprismodtager. Han er blevet deres ven og mentor. Hans livsværk har taget dem på lange turnéer gennem Amerikas afkroge, ind i det menneskelige sind, udover oceanernes vidder mod fjerne lande og på rejser, der har udvidet alle horisonter.

I efteråret 2025 drager Dissing & Las på kirketurné med nogle af Dylans store sange, der matcher kirkerummets grandiose stemning. Med sig har de en af Danmark bedste organister, Dan Hemmer. En mesterlig musiker, der udover at have spillet med Gud og hver mand i alle genrer, er uddannet kirkeorganist og til daglig ansat i Kirke Hyllinge kirke.

Bob Dylan havde i slutningen af 70’erne sin evangeliske periode, hvor han indspillede albummene “Slow Train Coming” og “Saved”, men faktisk har han lige fra begyndelsen, været dybt inspiret af Biblen og brugt referencer i sin poesi. Det er nogle af de sange Dissing & Las har fundet frem, og synger med stor indlevelse.

Dissing, Las og Hemmer kommer til din kirke, hvor du kan nyde de stærke sange fremført af landets bedste Dylanfortolkere i et møde med kirkeorglets imponerende brusen. Det bliver himmelsk!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dylan i kirken er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
dissing-og-las-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere