Tlf. 7026 0100

den-nye-salmetrio-cover-bifald

Den nye salmetrio

Kirkerummet fortrylles af Den Nye Salmetrio, der præsenterer en unik fortolkning af nye salmer i spændende arrangementer med subtile toner af både jazz og pop, krydret med solistiske indslag.

Trioen består af tre talentfulde musikere, der alle er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og bringer deres forskellige musikalske baggrunde og erfaringer til scenen.

Pojken, også kendt som organist i Nørremarkskirken i Vejle, har en imponerende jazzbaggrund og har optrådt både som solist og som en del af forskellige ensembler. Han bringer en unik musikalitet til trioens optræden, der afspejler hans alsidige erfaring inden for genren.

Anette, med 20 års erfaring som professionel sanger, tilføjer en dybde og intensitet til trioens musikalske landskab. Hendes alsidige stemme har fyldt koncertsale og scener både nationalt og internationalt, og hendes bidrag til Den Nye Salmetrio er uundværligt.

Ulrik har primært beskæftiget sig med rock, pop, blues, soul og rock’n’roll, og hans rige erfaring som guitarist og sanger bringer en ekstra dimension til trioen. Med et imponerende cv, der inkluderer samarbejde med både danske og udenlandske kunstnere, tilfører Ulrik en unik lyd og energi til Den Nye Salmetrio.

Oplev Den Nye Salmetrio i kirkerummet og lad dig fordybe i deres musikalske fortolkning af nye salmer. Med deres dygtighed og lidenskab for musik vil de skabe en mindeværdig og stemningsfuld oplevelse for enhver kirkekoncert. Book trioen til din næste begivenhed og lad dig fortrylle af deres unikke musikalske univers.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den nye salmetrio er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
den-nye-salmetrio-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere