Tlf. 7026 0100

3-kongelige-sopraner-bifald

De 3 Kongelige Sopraner

Oplev en enestående musikalsk fest med De 3 Kongelige Sopraner – Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun – som garanterer et show fyldt med hjertevarme og musikalsk ekspertise! Dette formidable ensemble leverer en blændende kombination af smægtende opera-arier, populære operettetoner, tidløse musicalhits og perler fra både den danske og nordiske sangskat.

De 3 Kongelige Sopraner træder ind på scenen med en elegant og humoristisk charme, der straks fanger publikums opmærksomhed. Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun, hver især erfarne solister på Det Kongelige Teater og i det berømte Operakor, demonstrerer en enestående evne til at engagere og begejstre.

Ingen scene er for stor eller for lille til De 3 Kongelige Sopraner. De skræddersyr unikke arrangementer, der spænder fra musikforeninger og festivaler til private begivenheder som fødselsdage, bryllupper, firmafester, receptioner og konferencer. Uanset om det er i håndboldhaller, kirker, vinstuer eller enhver anden scene, bliver hvert rum forvandlet til deres musikalske platform.

Repertoire:

ra Wagners imponerende ”Valkyrieridt” til den klassiske “O mio babbino caro,” fra den evigt unge “Viljalied” til Carmens uimodståelige Habanera, og fra udødelige amerikanske evergreens til danske perler som “Musens Sang” af Normann Andersen – De 3 Kongelige Sopraners omfattende repertoire er et sandt festfyrværkeri af musikalske oplevelser. Hvert nummer krydres med den nødvendige dosis drama og præsenteres med en sjældent set indlevelse og energi.

Live Oplevelser:

De 3 Kongelige Sopraner ledsages af deres egen dygtige pianist, der tilføjer et ekstra lag af musikalsk magi til deres optræden. Programmet, varigheden og andre ønsker tilpasses fuldstændigt den enkelte begivenhed, og interaktionen med publikum gør hver koncert til en unik og mindeværdig oplevelse.

Tag del i et uforglemmeligt møde med De 3 Kongelige Sopraner, hvor deres charmerende, humoristiske og uhøjtidelige tilgang til musikken skaber en dag eller aften, der vil forblive i erindringen som ren musikalsk pragt og underholdning af kongelig kaliber.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kongelige Sopraner er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
3-kongelige-sopraner-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere