Tlf. 7026 0100

coldplay-thomas-cover-bifald

Coldplay & Thomas

Thomas Sørensen har siden 2011 været forsanger i bandet ‘A Rush of Coldplay’. Nu kan man opleve de smukke sange, på autentisk og smagfuld vis, med Thomas på piano og sang.
Det universelle budskab om kærlighed og medmennskelighed, går igen i mange af Coldplays melodiske mesterværker. Musikken og teksterne har gennem et kvart århundrede ramt et globalt publikum og har givet inspiration, styrke og trøst i de mange udfordringer vi møder som mennesker gennem livet.
Når Thomas synger og spiller, får man en optræden der kommer lige fra hjertet. Coldplay’s storladne sange fra både før og nu bliver fremført med stor indlevelse og autensitet.

Med  over 100 millioner af solgte albums, milliarder af streams, omfattende verdensturnéer og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands nogensinde. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, The Scientist, Fix You, Viva la Vida, Paradise og A Sky Full of Stars har gjort det britiske rockband til allemandseje.

At fremføre Coldplays musik og udtryk kræver en særlig støbning. Talent, empati, passion, nærvær og stor musikalitet kendetegner Thomas, som gentagne gange har bevist at han kan løfte opgaven.

“Lights will guide you home…”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Coldplay & Thomas er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
coldplay-thomas-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere