Tlf. 7026 0100

carl-i-kirken-cover-bifald

Carl i kirken

Træd ind i kirkerummet og lad dig fordybe i en poetisk koncertfortælling med Carl i kirken. Dette unikke ensemble formår at skabe en stemningsfuld atmosfære, hvor Carl Nielsens sange og salmer får nyt liv gennem deres musikalske fortolkninger. Med afsæt i komponistens selvbiografi, “Min Fynske barndom”, og med nedslag i hans dybt personlige forhold til musikken, vil Carl i kirken føre dig gennem en musikalsk rejse fyldt med betagende harmonier og dybtfølte tekster.

Musikalsk fortolker ensemblet Carl i kirken Carl Nielsens sange på en unik måde. Med nye og originale arrangementer, der tilsætter stænk af jazz, folk og pop, formår de at give sangene et friskt pust samtidig med at de bevarer deres autenticitet og følsomhed. Carl Nielsen betragtede selv sine sange som små besøg fra en anden verden, og det er præcis den følelse, som Carl i kirken formår at indfange og formidle til deres publikum.

Ensemblet Carl i kirken består af talentfulde musikere:
– Karsten Holm, vokal og guitar
– Thomas Reil, piano og arrangør
– Anders Nyløkke, kontrabas
– Mads Bo Erhardsen, saxofoner m.m.

Giv dit publikum en unik og mindeværdig oplevelse med Carl i kirken. Book dem til din kirkekoncert og lad dem føre jer på en musikalsk rejse gennem Carl Nielsens univers, hvor sangene og salmerne får nyt liv og bringer en dyb følelse af harmoni og skønhed til jeres kirkerum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carl i kirken er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
carl-i-kirken-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere