brothers-of-mercy-bifald

Brothers of Mercy

Lidenskab, intensitet og fordybelse er lig med Brothers of Mercy – en trio bestående af Sune Liisberg på bas, Carsten Tranberg-Krab på guitar og Peter Danielsen som vokalist og guitarist. I over 15 år har denne trio optrådt over hele landet med deres personlige fortolkninger af Leonard Cohens tidløse sange.

Under navnet “Brothers of Mercy” har disse to sognepræster og en idéhistoriker formået at skabe en unik musikalsk oplevelse, der spænder fra kirker til caféer, fra fængsler til festivaler. Med deres dybt rørende fortolkninger af Cohens værker har de formået at berøre publikum på tværs af landet.

Brothers of Mercy tilbyder to unikke produkter:

1. **Leonard Cohen Koncert:** Oplev Brothers of Mercy optræde med et generøst udvalg af Leonard Cohens sange, ledsaget af fortællinger om baggrunden for mange af dem. En aften fyldt med Cohens ikoniske lyrik og Brothers of Mercys personlige tilgang til hans værker.

2. **Det Uperfekte Menneske Musikgudstjeneste:** Dyk ned i Cohen-universet i en musikgudstjeneste, hvor Brothers of Mercy spiller Leonard Cohens sange, der væves sammen med bibeltekster fra Det Gamle og Det Nye Testamente. En oplevelse af spiritualitet og musikalsk dybde.

Uanset om det er en koncert eller en musikgudstjeneste, er en aften med Brothers of Mercy en aften, hvor Cohens univers af billeder, temaer og poesi forenes med musikalsk mesterskab og følelsesmæssig dybde. Book Brothers of Mercy til din kirkekoncert, og oplev Cohens arv blive levendegjort på en unik og bevægende måde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Brothers of Mercy er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
brothers-of-mercy-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere