Tlf. 7026 0100

bobo-moreno-cover-bifald

Bobo Moreno

En musikalsk verden af følelser og stemningsfulde øjeblikke med Bobo Moreno, en sand mester inden for dansk sangkunst. Gennem årtier har Bobo Moreno bevæget sig ind i hjertet på musikelskere landet over med sin enestående stemme og alsidige repertoire.

Bobo Moreno er kendt som en af Danmarks mest fremragende sangere, og hans evne til at begejstre ethvert publikum er legendarisk. Fra rock til jazz, fra pop til soul – ingen genre er uden for rækkevidde for denne musikalske virtuos. Med en imponerende karriere bag sig, der inkluderer samarbejde med nogle af landets største musiknavne og optrædener i et utal af musik- og underholdningsshows, har Bobo Moreno cementeret sin position som en sand ikon i dansk musik.

Som en ægte “Kongelig Hofleverandør” har Bobo Moreno optrådt ved en række betydningsfulde begivenheder, fra kongelige bryllupper til intime kirkeceremonier. Hans stemme er et instrument, der formår at berøre og bevæge mennesker i alle livets stadier – fra glæde og fest til sorg og afsked.

Book Bobo Moreno til en uforglemmelig kirkekoncert, hvor han vil skabe en stemningsfuld og følelsesladet atmosfære med sin fantastiske stemme og dybt rørende musik. Lad Bobo Moreno være soundtracket til dine mest mindeværdige øjeblikke, og oplev magien ved live musik på nærmeste hold.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bobo Moreno er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
bobo-moreno-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere