Tlf. 7026 0100

bjarke-mogensen-cover-bifald

Bjarke Mogensen

Bjarke Mogensen bærer sin akkordeons magi ind i kirkerummets hellige atmosfære, hvor lyden af hans virtuositet og musikalitet skaber en unik stemning af inderlig refleksion. Med rødder i den klassiske verden og en musikalsk nysgerrighed, der kender ingen grænser, udforsker han kirkens akustik og skaber intime øjeblikke af harmoni.

Mogensens unikke talenter har bragt ham anerkendelse i form af internationale priser, der bryder grænser for, hvad en akkordionist traditionelt set opnår. Hans virtuositet og musikalske raffinement har gjort ham til en pioner på sit felt og en kunstner, der formår at forene tradition og innovation.

Han er kåret som “Årets P2 Kunstner 2024”

Baggrund:

Født og opvokset på Bornholms idylliske ø har Bjarke Mogensen hurtigt markeret sig som en internationalt anerkendt akkordionvirtuos og alsidig musiker med en skarpt øre for forskellige stilarter. Allerede som 13-årig debuterede han som solist med Münchens Symfoniorkester i en tysk tv-udsendelse med millioner af seere. Siden da har hans store nysgerrighed og søgen efter nye lyde og udtryk ført ham ad musikalske stier, hvor få andre musikere har vovet sig før, og gjort ham til en yderst efterspurgt solist i den klassiske musikverden.

Bjarke Mogensen har modtaget adskillige internationale priser og anerkendelser, herunder P2 Radio Kammermusikkonkurrencen, Almere International Kammermusikkonkurrencen og The Arts Desk ‘Album of the Year’ (2013). Han tog 1. pladsen i European Broadcast Unions “New Talent” konkurrence i Bratislava, og nogle år senere modtog Mogensen den danske musikkritikerpris som den første akkordionist nogensinde.

Live Oplevelser:

Som kunstnerisk opdagelsesrejsende trækker Bjarke Mogensen på en bred vifte af musikalske indflydelser, og hans kirkekoncerter bliver til en rejse gennem lydlandskaber, der strækker sig fra klassisk til moderne kompositioner. Publikum indbydes til at fordybe sig i hans musikalske fortælling, hvor hver tone og nuance udtrykker dybe følelser.

Bjarke Mogensen omskaber kirkerummet til en koncertsal, hvor akkordeonens toner fletter sig sammen med det hellige rum. Hans koncerter er ikke blot optrædener; de er en invitation til at deltage i en musikalsk rejse, hvor hver akkord bliver en bøn og hver melodi en åndelig refleksion.

Bjarke Mogensen bringer en unik dimension til kirkekoncerter, hvor hans exceptionelle talent og nysgerrighed for lydens grænser skaber en musikalsk oplevelse, der strækker sig ud over det forventede og ind i sjælens dybder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarke Mogensen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
bjarke-mogensen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere