Tlf. 7026 0100

bjarke-falgren-cover-bifald

Bjarke Falgren

Træd ind i en musikalsk verden af dyb passion og personlige fortællinger med den prisvindende og firdobbelte Grammy-vinder, Bjarke Falgren, og hans 300 år gamle violin. Bjarke inviterer sit publikum på en unik rejse fyldt med følelser og intensitet, hvor han deler sin lidenskab for musik gennem hjertevarme fortællinger og enestående musikalitet.

Med inspiration fra en bred vifte af musikalske genrer, herunder folkemusik, jazz og den klassiske musik, skaber Bjarke et lydunivers, der er både dybt personligt og universelt tiltrækkende. I hans solokoncerter integrerer han improvisation og skabelse i nuet som centrale elementer, og ved hjælp af teknologi som loop-pedal formår han at skabe et unikt lydbillede, der fænger og fascinerer.

Bjarke Falgren er blevet hyldet som en mesterlig spillemand, og hans talent har affødt anerkendelse fra store navne i musikverdenen. Faktisk udpegede den legendariske Svend Asmussen, før sin død, Bjarke som den første modtager af “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

Book Bjarke Falgren til en uforglemmelig kirkekoncert, hvor han med sin virtuose violin og hjertevarme fortællinger vil berige og fortrylle dit publikum med en unik musikalsk oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarke Falgren er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
bjarke-falgren-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere