Tlf. 7026 0100

aros-guitar-duo-cover-bifald

Aros Guitar Duo

Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau: En Guitarduoen Med International Anseelse

Mød Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau, to ekstraordinære guitarister, hvis musikalske samarbejde tog sin begyndelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Deres fælles passion for guitar og kammermusik førte dem sammen, og siden 2009 har de formet en af de mest lovende guitarduor i både Danmark og på internationalt plan.

Efter at have debuteret med en række velmodtagne koncerter i Bergen, arrangeret af DJM, har duoen fortsat med at optræde vidt og bredt, høstende beundring og anerkendelse fra både publikum og kritikere. Mikkel og Simon har begge vundet prestigefyldte priser som solister og som duo ved flere internationale kammermusikkonkurrencer. Dette inkluderer førstepriser ved Omiš Guitar Fest i Kroatien, Fiuggi International Guitar Festival i Italien og Liechtensteiner Gitarrentage, samt en andenpris ved Acerra International Guitar Competition i Italien.

Et af deres mest betydningsfulde øjeblikke kom i 2017, da de modtog specialprisen for bedste opførelse af et nyere dansk værk ved P2 kammermusikkonkurrence, hvor de fremførte John Frandsens “Twilight”.

Uddannelsesmæssigt er både Mikkel og Simon solistuddannede fra DJM, med yderligere studier i Køln og Barcelona. I 2018 markerede de en milepæl ved at debutere fra solistklassen for ensembler ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, under vejledning af lektor Jesper Sivebæk og professor Tim Frederiksen.

Udover deres studier har duoen også udvidet deres kunstneriske horisonter ved at deltage i masterclasses med anerkendte internationale solister og professorer. Dette har bidraget til at skærpe deres tekniske færdigheder og musikalske fortolkninger, som de fortsat bringer til liv ved deres fortryllende koncerter.

Hvis du søger en musikoplevelse, der kombinerer teknisk mesterskab med dybfølt musikalitet, er Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau det oplagte valg. Oplev deres unikke samspil ved din næste kirkekoncert og lad dig forføre af deres guitarkunst.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Aros Guitar Duo er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
aros-guitar-duo-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere