Tlf. 7026 0100

arne-wurgler-cover1-bifald

Arne Würgler

Dansk rocks Røde Wilfred fyldte 70 år i 2023. Samtidig kunne han se tilbage på 56 år som musiker og sangskriver, siden han 1957 debuterede i TV som kontrabassist i børneorkestret Jazz´n Babies.

Hans ny sange spænder fra smukke kærlighedssange til den politiske kamp. Oprøret har altid været Würglers store inspirator og pejlemærke. Han er således sangeren, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg. Dengang blev han bandlyst af politikeren Erhard Jacobsen, der krævede ham udelukket for optræden i Danmarks Radio.

På en sin nye cd, DET DER ER, blander Würgler sig i debatten om heldagsskolen med test og karakterer. ”Nyd din bedste tid” synger han i en vuggesang til et lille barnebarn, der endnu har skolen til gode. Også Afghanistankrigen med de store menneskelige omkostning, ikke mindst for de unge soldater med død og PTSS, har Würgler sit helt særlige bud på: ”Støt vore drenge, bring dem hjem”.  Om finanskrisen synger han frejdigt i en sang: ”Æd de rige”.

Albummet åbner op med en rigtig contrystemning, Mandag morgen. Derefter går turen til New York, hvor det nye Frihedstårn skyder op på Ground Zero. Højere end de to tvillingetårne, der faldt. Nede i gaderne møder Würgler Occupy-bevægelsen, der med budskabet: Vi er de 99%, bringer tankerne tilbage til oprøret i 68. ” ”Oprøret er min måde at være sammen med mig selv og mit publikum”, siger Arne Würgler, ”det begynder med hinanden”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Arne Würgler er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
arne-wurgler-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere