Tlf. 7026 0100

anneo-cover-bifald

AnneO

MUSIKSKABEREN ANNEO: LEGENDE INDEN FOR BØRNEUNDERHOLDNING

Musik skal være sjovt – ellers er det ikke sjovt! AnneO er en underholdningsmester, der formår at ramme børnene på den helt rigtige pædagogiske måde. Hendes mission er at give børnene en levende musikoplevelse gennem ord og toner, der er afgørende for deres udvikling og indlæringsevne. Med over 25 års erfaring har AnneO, også kendt som Anne Granfeldt, skabt børnemusik, afholdt koncerter, undervist og inspireret musikpædagoger over hele landet.

NYE SHOWS, NY ENERGI:

Ud med Sproget – Toget Kører Nu:

Sprogkoncerten er en energifyldt AnneO-koncert designet til institutioner og familier med børn i alderen 0-6 år og deres voksne. Der tilbydes en babyudgave (0-3 år) og en børneudgave (3-6 år). Giv de små en ‘børnetjeneste’ ved at præsentere dem for ‘live’ musik, der stimulerer deres sprog og bevægelseskoordination.

Englekoncert:

“Så Englene Synger” er en ny koncertoplevelse, der blev nomineret til Kristeligt Dagblads initiativpris i 2019. Vores mission er at trække børnene væk fra skærmen og ind på kirkegulvet. Konceptet indebærer, at kirken inviterer lokalområdets institutioner til en formiddagskoncert eller arrangerer en “spaghetti-gudstjeneste” for hele familien. Det er sjovt og hjertevarmt at se børnene aktivt bruge kirkerummet, syngende, dansende og cyklende til englesangene. AnneO bringer historierne ned på børnehøjde, hvor engle ikke kun bringer budskaber, men også kan bringe pizza ud. Sangen “Jeg passer på dig” inddrager børnene som hinandens skytsengle i en udvidet spejldans.

Oplev AnneO’s musikalske magi live – en legendarisk kunstner, der fortsætter med at sprede glæde og læring gennem musikken. Book en uforglemmelig oplevelse for dine børn og familie.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på AnneO er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anneo-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere