Tlf. 7026 0100

Anne-Dorte-Michelsen-cover-bifald

Anne Dorte Michelsen

Med en karriere, der spænder over flere årtier, fra popstjernen i Tøsedrengene til den eftertænksomme solist, har Anne Dorte Michelsen bevist, at hun er en musikalsk kraft, der skal regnes med. Hendes evne til at skabe forbindelse gennem musikken, kombineret med dybt personlige tekster, gør hendes koncerter til en oplevelse, der berører publikum på et inderligt plan.

Anne Dorte Michelsen kan bookes til solo koncerter, trio koncerter, eller til kirkekoncerter med to musikere, hvor hendes stemme og musikalitet kommer til sin ret i kirkens særlige akustik. Hendes seneste album, ‘Thumbs Up’, udgivet i juni 2023, viser en kunstner, der fortsætter med at udvikle sig og udforske nye musikalske landskaber, alt imens hun holder fast i den ærlighed og integritet, der har kendetegnet hendes arbejde gennem tiden.

På scenen skaber Anne Dorte Michelsen sammen med musikerne Jon Grundtvig og Annika Askman, samt lyddesigner Sebastian V. Olsen, et unikt lyddesign, der tilføjer yderligere dybde og dynamik til hendes allerede imponerende repertoire. Denne trio garanterer en musikalsk oplevelse, der er både rig og indsigtsfuld, bundet sammen af Anne Dortes overraskende og humoristiske livsfortællinger, der giver publikum et sjældent indblik i personen bag musikken.

Fra de tidlige dage med Tøsedrengene til hendes solokarriere, hvor hits som ‘Snebær og kastanjer’ og ‘Før eller siden’ er blevet elsket af fans over hele Norden, har Anne Dorte Michelsen formået at skabe musik, der taler til både hjertet og sjælen. Hendes koncerter er ikke blot musikalske begivenheder; de er en rejse gennem livet med alle dets op- og nedture, fortalt gennem sange, der har fundet vej til nationens hjerte.

Musikalsk foredrag

Hvem kan forklare en solnedgang?

Anne Dorte Michelsen er en bekendt skikkelse for de fleste. Hendes sange og tekster har gennem årtier afspejlet livets strabadser, glæder og kampe, som vi alle deler, men også bærer hver for sig.

I hendes musikalske foredrag, ‘Hvem kan forklare en solnedgang?’, væver Anne Dorte Michelsen sine egne sange og historier sammen med temaer om tro, mødet med det guddommelige gennem musikken og salmerne.

Det er fortællingen om, hvordan musikken siden barndommen har været en kilde til trøst og styrke, både i hendes egne melodier, i tidens rock og popmusik og ikke mindst i de traditionelle danske sange og salmer.

Denne aften er ikke blot en koncert, men en fortælling. En fortælling ledsaget af små musikalske indslag, der giver dig mulighed for et intimt og personligt møde med kvinden bag sangene. Sangene, som de fleste har lyttet til, mange har følt sig spejlet i, og næsten alle har danset til og sunget med på.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Anne-Dorte-Michelsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere