Tlf. 7026 0100

anja-steensig-cover-bifald

Anja Steensig

Træd ind i en bevægende og inspirerende fortælling med Anja Steensig i hendes foredrag “Fra Mørke til Lys – I Tro og Kærlighed”. Dette særlige arrangement inviterer dig til at udforske rejsen fra fortvivlelse til håb, fra mørket til lyset, alt fortalt gennem Anjas personlige oplevelser og overbevisende budskaber om tro og kærlighed.

I 2011 blev Anja ramt af en svær depression, der blev startskuddet til en rejse ind i troens dybder, fyldt med mystiske erfaringer og guddommeligt nærvær. I det tætteste mørke fandt hun lyset og kærligheden, og opdagede kraften i en ubetinget kærlighed, der altid er tilgængelig for os alle.

I lyset begyndte inspirationen at strømme, hvilket resulterede i hendes bog “En Lille Bog til Mørke Dage – Trøst i Tro og Kærlighed”, der hurtigt blev en overraskende bestseller, og er nu udkommet i hele den engelsksprogede verden. Bogen er dedikeret til at give støtte og håb på de sværeste dage og minder os om, hvor elskede vi er, og den hjælp der altid er til rådighed, når vi åbner vores hjerter for kærligheden og troen.

I foredraget vil Anja synge nogle af de salmer, der strømmede til hende, læse højt fra sin inspirerende bog og dele dyrebare fortællinger fra sin personlige rejse fra mørke til lys.

Book Anja Steensig til din kirke, og lad hende guide dit publikum gennem en hjertevarmende og oplysende oplevelse, der vil berige og inspirere dem på deres egen spirituelle rejse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anja Steensig er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anja-steensig-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere