Tlf. 7026 0100

andreas-tophoej-rune-barslund-cover-bifald

Andreas Tophøj & Rune Barslund

Træd ind i en verden af magisk folkemusik med Andreas Tophøj og Rune Barslund! Disse to formidable musikere er blandt de mest fremtrædende navne inden for ny dansk folkemusik og leverer en koncertoplevelse, der vil røre og inspirere dit publikum.

Bevæbnet med violin, accordeon, bratsch, whistle og deres stemmer, transporterer Andreas og Rune deres lyttere gennem en musikalsk rejse, der fusionerer danske traditioner med påvirkninger fra nordatlantiske kyster. Deres unikke stil afspejler det nordiske vejr med dets skiftende stemninger, fra strid blæst og piskende regn til himmelblå opklaring. I deres musik finder man varmen midt i det karske landskab, hvor den gløder, hvirvler og til tider bliver ekstatisk og inderlig.

På deres liveoptrædener skinner Andreas og Rune virkelig, når de ikke blot optræder, men også deler historier om livet og musikken. Deres medrivende sammenspil og dybtfølte fortællinger efterlader en varig hukommelse hos publikum, der vil huske deres koncert længe efter, at de sidste toner har klinget ud.

Andreas og Rune har netop udgivet EP’en “Fragments”, hvor den legendariske finske pianist Timo Alakotila medvirker på to numre. EP’en er blot en forsmag på deres kommende debutalbum, der allerede vækker stor forventning. Duoen har også modtaget anerkendelser såsom prisen for “Årets Track” ved Danish Music Awards Folk i 2012, og Andreas blev nomineret som “Årets Kunstner” i 2015.

Gør din kirke til et samlingspunkt for en uforglemmelig aften med Andreas Tophøj og Rune Barslund. Book dem nu og lad deres musik og historier skabe en dyb og mindeværdig oplevelse for dit publikum!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Andreas Tophøj & Rune Barslund er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
andreas-tophoej-rune-barslund-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere