Tlf. 7026 0100

anders-munch-cover-bifald

Anders Munch

Træd ind i kirkerummet og lad dig fordybe i en enestående musikalsk oplevelse med Anders Munchs hyldest til den folkekære Kim Larsen. Anders Munch tager os med på en rejse gennem Kim Larsens liv og musik, og viser os, hvordan Larsens sange berører og forankrer sig dybt i det danske folkesjæl.

I en intim og nærværende koncert fortæller Anders Munch historier fra Kim Larsens lange musikerliv og deler anekdoter, der kaster lys over den folkekære sangers personlighed og musikalske arv. Med kærlighed og respekt for musikkens traditioner leverer Anders Munch et alsidigt program, der spænder fra egne sange til klassikere fra Gasolin’ og Kim Larsens enorme repertoire.

Anders Munch værdsætter den “rene vare” og leverer musikken med dynamik, intensitet og hjertevarme. Gennem hans musikalske fortolkning får publikum et varmt indblik i Kim Larsens glæde for musikken og de temaer, der rører os alle, uanset om vi befinder os i kirken eller på værtshuset.

Publikum får mulighed for at synge med på de elskede sange, da sanghæfter med Kim Larsens tekster udleveres til alle. Så kom og vær en del af denne unikke kirkekoncert, hvor Anders Munch hylder Kim Larsens arv og efterlader os alle med et minde om en aften fyldt med musikalsk nærvær og fællesskab. Book Anders Munch til din kirkekoncert og skab en uforglemmelig aften for dit publikum!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Munch er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
anders-munch-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere